Zanussi Wasmachines

 

Merk en type
Specificaties
Hoog naar laag Laag naar hoog
Beoordeling
Hoog naar laag Laag naar hoog
Laagste prijs
Zanussi ZZ94943WF
(0)
€ 567,95
(Incl. bezorgkosten)
Bekijk product
(? winkels)
Zanussi ZS8651WD
76 dB (centrifugeren)
8 kg vulgewicht
wit
(0)
€ 649,00
(Incl. bezorgkosten)
Bekijk product
(? winkels)
Zanussi ZS8651DWD
wit
voorlader
vrijstaand
(0)
€ 779,00
(Incl. bezorgkosten)
Bekijk product
(? winkels)
Zanussi ZWQ61265BW
(0)
€ 529,00
(Incl. bezorgkosten)
Bekijk product
(? winkels)
Zanussi ZWDN863TW
76 dB (centrifugeren)
8 kg vulgewicht
wit
(0)
€ 699,00
(Incl. bezorgkosten)
Bekijk product
(? winkels)
Vergelijk
Resultaten: 5

 

Zanussi wasmachine

 

Vulgewicht Zanussi

Het vulgewicht van de Zanussi wasmachines varieert tussen de 5 en 6 kilo, met een enkele uitzondering van 7 kilo. Dit is genoeg voor een gemiddeld gezin.

Wasprogramma’s Zanussi

Naast de standaard programma’s hebben de Zanussi wasmachines ook een aantal speciale programma’s, zoals Mini 30, Extra Kort en een wolprogramma. Het Mini 30 programma is ideaal voor als u snel een kleine was wilt draaien, tot 3 kilo in 30 minuten. Makkelijk als u snel kleding nodig heeft of als u niet genoeg wasgoed heeft voor een volle trommel.

Extra functies Zanussi

De extra functies waar de Zanussi wasmachines van zijn voorzien, zijn o.a. Easy Iron dat uw fijne en synthetische kledingstukken beschermt tegen kreuken, door de was in beweging te houden en bij de afkoeling aan het eind van het programma koud water te gebruiken. Ook de spoelstop voorkomt kreuken, doordat de was tot aan het moment van centrifugeren in het laatste spoelwater blijft staan. De wasmachines van Zanussi zijn ook voorzien van Fuzzy intelligentie, dit betekent dat tijdens het wasprogramma een aantal dingen in de gaten worden gehouden, zoals de hoeveelheid schuim in de trommel. De machine beslist dan zelf of een extra keer spoelen nodig is.

Veiligheid Zanussi

De meeste wasmachines van Zanussi hebben een waterstop en overloopbeveiliging. Beide functies zorgen ervoor dat de watertoevoer wordt afgesloten mocht er iets aan de hand zijn, bijvoorbeeld een stroomstoring of een lekkage. Op die manier kunt u een Zanussi wasmachine met een gerust hart onbeheerd laten draaien.

Zanussi heeft vooral voorladers in het programma, maar ook een aantal bovenladers. Het toerental van de wasmachines varieert van 1200 tot 1600 toeren en de prijs/kwaliteit verhouding van deze wasmachines is prima. Zoekt u een normale wasmachine, die zijn werkt doet, zonder al te veel poespas, dan bent u bij Zanussi aan het juiste adres.

Mocht u toch nog twijfelen over het merk Zanussi of zoekt u een wasmachine met een bepaalde specificatie, kijk dan hier naar het totale overzicht van wasmachines.