Geen producten gevonden

 

We hebben niks kunnen vinden. Probeer een andere selectie.

 

Etna, vrijwel iedereen kent het merk van haar keukenapparatuur. Maar besef je ook dat Etna tevens garant staat voor wasmachines die zich met succes van hun taak kwijten. Ze zijn dan ook gemaakt naar aanleiding van intensief onderzoek en productontwikkeling. Dat heeft ervoor gezorgd dat ze niet alleen een groot gebruiksgemak bieden, maar ook nog eens prima betaalbaar zijn. Een bewuste keuze van Etna, die we ook kennen van de overige apparatuur die het merk ontwikkelt.

Verschillende soorten Etna wasmachines

De wasmachines van Etna zijn er in verschillende soorten, denk aan machines die op 1200 of 1400 toeren draaien. En daarbij is het toerental handmatig in te stellen om rekening te houden met de fragiliteit van de kleding die je wilt wassen. En al met al kun je er 5 tot 6 kilogram kleding in kwijt. Dat betekent dat je in korte tijd flinke stapels was weg kunt werken.

 

 

Zuinige Etna wasmachine

Bij de ontwikkeling hebben de makers van de Etna wasmachines extra gelet op zuinigheid. Zuinigheid wat betreft het verbruik van water als het gebruik van energie. Dat is onder andere te merken aan de vele verschillende programma’s die de wasmachines van Etna bieden. Je bepaalt zelf of je minder of juist meer water verbruikt. En je stelt heel eenvoudig de machines in om bepaalde typen stoffen op een optimale manier te reinigen.

Voordelige wasmachines van Etna

Maar niet alleen qua programma’s zijn de wasmachines van Etna slim ontworpen. Om de flinke hoeveelheid wasgoed die je kwijt kunt in de trommel op een eenvoudige manier naar binnen te krijgen, is er ook een extra grote deur ontwikkeld, die ook nog eens extra ver open kan. Dat betekent dat je alle ruimte hebt om de was snel in de machine te stoppen. Dat scheelt je flink wat ergernissen. Etna wasmachines zijn met hun vele functies en lage prijs een mooi optelsommetje van kwaliteit en voordeel. En daar zijn we in Nederland toch altijd extra blij mee.