De beste A+++ wasmachines die je kunt kopen

De beste A+++ wasmachines die je kunt kopen

De keuze voor een nieuwe wasmachine kan best lastig zijn. Wasmachines zijn in te delen op allerlei specificaties, waaronder duurzaamheid. Aan elk product wordt een energielabel gehangen. De zuinigste apparaten zijn voorzien van een A+++ label. Op zoek naar de beste A+++ wasmachine? Bekijk hier de beste A+++ wasmachines van dit moment.

 

Op zoek naar de beste wasmachines die je nu kunt kopen? Check hier onze Top 10!

Beste A+++ wasmachines

  • AEG L6FBSPEED
  • Bosch WAB28262NL
  • Whirlpool FSCR70410
  • Miele WBD030 WCS Eco
  • AEG L6FBN94GP

AEG L6FBSPEED

Deze wasmachine van AEG is met 8 kg vulcapaciteit best groot te noemen. Het apparaat beschikt over extra opties als een resttijd indicatie en een spoelen plus functie. Dit product kan ook goed overweg met een halve belading. Het toerental bij de L6FBSPEED ligt op 1600. De wasmachine past de tijd, water en energie per keer aan voor de efficiëntste wasbeurt.

Bosch WAB2826NL

Dit is een witte voorlader van Bosch met een glazen raam. Deze wasmachine is speciaal ontwikkelt voor mensen met een allergie en heeft een anti-allergie wasprogramma. Daarnaast kun je zelf bepalen of je een extra snelle of een extra zuinige was draait. Het maximale vulgewicht is 6 kg, het toerental is 1600.

Whirlpool FSCR70410

Dit is een Supreme Care wasmachine van Whirlpool. Deze machine beschikt over een inductiemotor met SoftMove-trommelbewegingen. Het maximale vulgewicht van dit apparaat is 7 kg. De wasmachine heeft een maximale zwiersnelheid van 1400 rotaties per minuut. Je kan de centrifugesnelheid wel zelf aanpassen. Er is ook een beladingssensor aanwezig.

Miele WDB030 WCS Eco

Deze WDB030 WCS Eco van Miele kent vele opties. Zo beschikt dit apparaat over een speciaal programma voor outdoorstoffen, een geheel automatisch aanpasbaar water- en energieverbruik en een extra sensor voor meer veiligheid. Het maximale vulgewicht van deze wasmachine is 7 kg, het toerental ligt op 1400.

AEG L6FBN94GP

Dit is een wasmachine die zeer geschikt is voor grote wasbeurten. Deze AEG heeft namelijk een maximale vulcapaciteit van 9 kg. Dit apparaat maakt tijdens het centrifugeren 1400 rotaties per minuut. De machine past het water- en energieverbruik en de tijd aan per wasbeurt. De motor maakt niet gebruik van een koolborstel, hierdoor gaat het product langer mee en is de machine minder luid.

 

Op de hoogte blijven en/of dit bericht aanraden?