De beste A+++-20% wasmachines die je kunt kopen

De beste A+++-20% wasmachines die je kunt kopen

Hoe duurzaam of zuinig je wasmachine is kan een positieve impact hebben op je energierekening. A+++-20% wasmachines wassen tot 20% zuiniger dan reguliere A+++ wasmachines. Ben je op zoek naar de beste A+++-20% wasmachines? Wij hebben de beste A+++-20% wasmachines verzameld en in een rijtje gezet.

 

Op zoek naar de beste wasmachines die je nu kunt kopen? Check hier onze Top 10!

Beste A+++-20% wasmachines

  • AEG L6FB86IW
  • Zanussi ZWF8167NW
  • AEG L6FBSPEED
  • Beko WTE10744XDOS
  • LG F4J6VY0W

AEG L6FB86IW

Deze AEG wasmachine is uitgerust met een inverter-motor. Hierdoor is er sprake van een lager geluidsniveau bij dit apparaat. De motor maakt geen gebruik van koolborstels, hierdoor trilt en slijt de machine minder hard. De machine maakt 1600 rotaties per minuut tijdens het centrifugeren. Het maximale vulgewicht is 8 kg.

Zanussi ZWF8167NW

De ZWF8167NW is met 8 kg vulcapaciteit en een toerental van 1600 rpm een best geavanceerd product te noemen. Met het snelprogramma kun je in 30 minuten een complete was draaien, in 20 minuten kun je het opfrisprogramma draaien. Het wasmiddelbakje wordt automatisch gereinigd bij deze machine. Deze wasmachine kan goed overweg met een halve belading.

AEG L6FBSPEED

AEG noemt dit product de beschermen van uw favoriete kleding. De wasmachine past automatisch de tijd, en het energie- en waterverbruik aan de waslading aan. Dankzij de koolborstelloze motor slijt en trilt dit apparaat relatief minder. De wascapaciteit is 8kg, het toerental is 1600 rpm. Dit product heeft extra opties in de vorm van een spoelen plus functie en een resttijd indicatie.

Beko WTE10744XDOS

Dit is een erg ruime wasmachine. Met een vulcapaciteit van maar liefst 10 kg is dit apparaat geschikt voor grote gezinnen. Het toerental van dit product is 1400 rpm. Deze wasmachine laat jouw was erg zachtjes bewegen dankzij de AquaWave-technologie. Er is ook een trommeldroger aanwezig. Deze is uitgerust met drie sensoren die je laten kiezen hoe droog je jouw kleren wilt hebben.

LG F4J6VY0W

Deze LG beschikt over een Direct Drive motor. Deze motor is direct aan de wastrommel gemonteerd en geeft geen onnodige frictie. Hierdoor is dit product minder luid en energiezuiniger. Ook de slijtage is minder. Deze wasmachine heeft een maximaal vulgewicht van 9 kg. Het toerental ligt bij dit apparaat op 1400 rpm.

Op de hoogte blijven en/of dit bericht aanraden?