De beste A+++-10% wasmachines die je kunt kopen

De beste A+++-10% wasmachines die je kunt kopen

Voorheen waren wasmachines met een A+++ energielabel de duurzaamste machines in de markt. Dit is niet langer meer het geval. Fabrikanten brengen tegenwoordig wasmachines uit die nog zuiniger zijn. Deze producten zijn voorzien van een A+++ label met een percentage. Op zoek naar een A+++-10% wasmachine? Wij hebben de beste A+++-10% wasmachines verzameld op deze pagina.

 

Op zoek naar de beste wasmachines die je nu kunt kopen? Check hier onze Top 10!

Beste A+++-10% wasmachines

  • Whirlpool FWG91484WE
  • Miele WEG 135 XL WPS
  • Samsung WW70J5525DA/EN
  • Whirlpool FWG71484WE
  • Samsung WW70J5585

Whirlpool FWG91484PWE

Dit is een grote vrijstaande witte wasmachine. De vulcapaciteit is 9 kilogram. Deze machine heeft een draaisnelheid van 1400 rotaties per minuut. Een groot voordeel van dit model is dat er een warmwateraansluiting en beladingsensor zit ingebouwd. De FWG91484WE past de instellingen dynamisch aan elke waslading aan.

Miele WEG 135 XL WPS

Deze wasmachine van Miele kent een aantal leuke extra opties. Het apparaat gaat erg delicaat om met allerlei stoffen dankzij de SoftCare-trommel. De extra spoelen functie verwijdert wasmiddelresten. Deze machine kan ook voorstrijken. Het vulgewicht van 9 kg is zeer ruim te noemen. Het toerental is 1600, hierdoor ligt het restvochtpercentage laag.

Samsung WW70J5525DA/EN

Deze Samsung is een zeer krachtig wasmachine, ook op lage temperaturen. Dankzij de Eco Bubble-technologie mengt dit apparaat lucht, water en wasmiddel op hoge snelheid met elkaar. Dit zorgt voor een beter wasresultaat. Het vulgewicht is 7 kg, het toerental is 1400. Daarnaast is het apparaat aan te sturen via een smartphone of tablet en heeft deze wasmachine een zelfreinigende wasmiddellade.

Whirlpool FWG71484WE

Deze wasmachine is vergelijkbaar met het andere Whirlpool product in de lijst. Ook dit apparaat beschikt over een beladingssensor en een toerental van 1400. Dit model heeft echter geen warmwateraansluiting. Het vulgewicht is 7 kg, de trommelinhoud is 52 liter. Het geluidsniveau tijdens het wassen is 51 dB.

Samsung WW70J5585

Dit is een voorlader met een koolborstelmotor. Het apparaat heeft extra opties als een beladingssensor en resttijd indicatie. Het geluidsniveau tijdens het wassen is 62 dB, tijdens het centrifugeren is dit 79 dB. Dit product kan een maximale vulcapaciteit aan van 7 kg. Deze Samsung maakt 1400 omwentelingen per minuut.

 

Op de hoogte blijven en/of dit bericht aanraden?