Prijsrange
Wis
Best Reviewed
Wis
Wasresultaat
Wis
Prijsrange
Wis
Best Reviewed
Wis
Wasresultaat
Wis

De beste 9kg wasmachines die je kunt kopen

De beste 9kg wasmachines die je kunt kopen

Wasmachines met een vulgewicht van 9 kilo zijn doorgaans behoorlijk aan de prijs, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Of je nu bereid bent om flink in de buidel te tasten of op zoek bent naar een goede aanbieding, er is voor elk wat wils. Dit zijn de beste 9kg wasmachines die je nu kunt kopen. 

 

Op zoek naar de beste wasmachines die je nu kunt kopen? Check hier onze Top 10!

Beste 9kg wasmachines

  • Miele WEI 335 WPS
  • Siemens WM16W672NL
  • Bosch WAW32642NL
  • Beko WTV 8812 BS
  • AEG L8FE96ES

Miele WEI 335 WPS

Laten we meteen met de deur in huis vallen: de Miele WEI 335 WPS is geen goedkope wasmachine. Zit je aan een wat lager budget vast, dan kun je hier dus beter voorbij scrollen. Heb je wel wat extra's over voor een wasmachine, dan krijg je met deze Miele een energiezuinig monster met ontzettend veel functies en een fantastisch wasresultaat. 

Siemens WM16W672NL

De Siemens WM16W672NL is een van de populairste wasmachines van Nederland, en dat heeft een goede reden. Voor een wasmachine van deze omvang is hij redelijk betaalbaar, maar je krijgt de functies en energiezuinigheid van een echte topper. Deze Siemens is een zeer goede keuze als je een normaal budget, maar veel wensen hebt. 

Bosch WAW32642NL

Een prijsklasse hoger vind je de Bosch WAW32642NL, misschien wel de allerpopulairste wasmachine in jaren. Hij komt in veel Best Reviewed lijstjes voor, en staat dan niet zelden bovenaan. Met een Bosch wasmachine sla je de plank sowieso niet vaak mis, maar dit is helemaal een pareltje. Niet bijzonder goedkoop, maar niet voor niets zo populair! 

Beko WTV 8812 BS

De Beko WTV 8812 BS is dan weer van een heel ander laken een pak. Een wasmachine me tene vulgewicht van 9kg voor deze prijs vind je bijna niet, maar Beko heeft het voor elkaar gekregen. Natuurlijk heb je niet de functies van een Miele of Siemens in een hogere prijsklasse, maar als je een flinke wasser bent en wel op de kleintjes moet letten, zit je met deze wasmachine goed. 

AEG L8FE96ES

Ook AEG mag in deze lijst eigenlijk niet ontbreken, en dat doet het merk dan ook niet. De AEG L8FE96ES is weer een wasmachine uit het middensegment, en je krijgt dan ook aardig was functies en mogelijke wasprogramma's. Als je écht een topper wil moet je misschien wat hoger in deze lijst kijken, maar voor deze schappelijke prijs krijg je gewoon een hartstikke goede wasmachine. 

Op de hoogte blijven en/of dit bericht aanraden?