Prijsrange
Wis
Best Reviewed
Wis
Wasresultaat
Wis
Prijsrange
Wis
Best Reviewed
Wis
Wasresultaat
Wis

De beste 8kg wasmachines die je kunt kopen

De beste 8kg wasmachines die je kunt kopen

Veel van de meestgebruikte wasmachines hebben een vulgewicht van 8 kilo. Dat is niet zo gek: er past genoeg was in voor een normaal gezin en je zit vaak nog wel in een prima prijs- en energieklasse. Daarom geven we je hier de beste 8kg wasmachines die je in 2019 kunt kopen. 

 

Op zoek naar de beste wasmachines die je nu kunt kopen? Check hier onze Top 10!

Beste 8kg wasmachines: 

  • AEG L6FBSPEED
  • Bosch WAW32461NL
  • Siemens WM16W461NL
  • Beko WMY 81483LMB2
  • Samsung WW80J6400CW

AEG L6FBSPEED

De AEG L6FBSPEED is een zeer populaire wasmachine binnen dit prijssegment. Hij beschikt over AEG's eigen systeem dat de cyclus aanpast afhankelijk van wat er in de wasmachine zit, waardoor je nooit te lang of te hard wast. Hij doet het ook erg goed met hardnekkige vlekken, die er bijna altijd uit te wassen zijn. Voor deze prijs vind je weinig betere wasmachines dan deze. 

Bosch WAW32461NL

Ook de Bosch WAW32461NL is een erg populair model. Hij heeft een superkort wasprogramma bij kleine wasjes, waardoor je net zo efficiënt wast als met een volle trommel. Bovendien is hij met een energielabel van A+++ -30% van zichzelf al behoorlijk zuinig. Deze wasmachine is ook uitstekend geschikt voor mensen met een gevoelige huid of allergieën. 

Siemens WM16W461NL

De Siemens WM16W461NL zit in een iets hoger prijssegment, maar dat merk je ook. Hij is zuinig (A+++ -30%), redelijk stil (74 dB) en heeft speciale wasprogramma's voor bijvoorbeeld sportkleding. Net als veel modellen in deze lijst heeft ook de Siemens een speciale sensor die detecteert hoeveel was er in de trommel zit, en daar zijn waterverbruik op aanpast. Iets duurder dan de anderen dus, maar zeker het overwegen waard. 

Beko WMY 81483LMB2

De Beko WMY 81483LMB2 is juist weer de goedkoopste wasmachine uit deze lijst, en een van de allergoedkoopste van allemaal met een vulgewicht van 8kg. Je moet het in deze prijsklasse wel doen met een iets minder zuinige machine, dus houd er rekening mee dta je op de lange termijn wel meer energiekosten betaalt. Wil je nu snel een goedkope wasmachine met wel een flinke trommel, dan zit je met deze Beko wel goed. 

Samsung WW80J6400CW

De Samsung WW80J6400CW zit eigenlijk overal precies tussenin. Het is niet de zuinigste wasmachine uit de lijst, hij heeft niet de meeste functies en hij is niet het allerstilst, maar daar staat tegenover dat je veel functies en wasprogramma's krijgt, goede wasresultaten bij lage temperaturen (tot zelfs 15 graden) en een prima prijs. Wil je van alles wat, maar van niets te veel? Dan is de Samsung een goede keuze. 

 

Op de hoogte blijven en/of dit bericht aanraden?