Prijsrange
Wis
Best Reviewed
Wis
Wasresultaat
Wis
Prijsrange
Wis
Best Reviewed
Wis
Wasresultaat
Wis

De beste 7kg wasmachines die je kunt kopen

De beste 7kg wasmachines die je kunt kopen

Wasmachines met een vulgewicht van 7kg zijn doorgaan betaalbaar, maar hebben nog net wel de functies die ze onderscheidt van de echte budgetmodellen. Prima koop dus voor kleine gezinnen of stellen die samenwonen. Dit zijn de beste 7k wasmachines. 

 

Op zoek naar de beste wasmachines die je nu kunt kopen? Check hier onze Top 10!

De beste 7kg wasmachines

  • Siemens WMN16T3471
  • Miele WDB030 WCS Eco
  • Whirlpool FSCR70410
  • Bosch WNAT323471
  • Samsung WW70J5426DW

Iets groter nodig? Bekijk dan de beste 8kg wasmachines

Siemens WMN16T3471

In ene lijstje met een gemiddelde wasmachines hoort natuurlijk ook een gemiddelde prijs. Spotgoedkoop is hij niet, deze Siemens WMN16T3471, maar hij is wel van alle markten thuis. Hij is lekker zuinig (A+++ -30%), maakt niet al te veel herrie (74 dB) en beschikt over Siemens' speciale iqdrive-motor. Een goede wasmachine voor een prima prijs. 

Miele WDB030 WCS Eco

Heb je iets meer te besteden? Dan is de Miele WDB030 WCS Eco een goede optie. Deze wasmachine kan vooral erg goed omgaan met delicate kleding en stoffen. Hij heeft ook een speciaal wasprogramma voor kleine wasjes, dus je hebt zo je favoriete t-shirt weer aan. Voor deze en nog veel meer opties betaal je iets meer, maar dat is het zeker waard. 

Whirlpool FSCR70410

De Whirlpool FSCR70410 is beduidend goedkoper. Dat zie je wel terug in het energielabel en bijvoorbeeld in het geluidsniveau, maar toch krijg je voor dit bedrag alsnog een hartstikke goede wasmachine. Ook deze wasmachine meet bijvoorbeeld hoeveel was er in de trommel zit, en de speciale trommelbewegingen maken je was nog schoner. Een prima budgetkeuze. 

Bosch WNAT323471

De Bosch WNAT323471 is een erg populaire wasmachine in deze lijst, en niet zonder reden. Met een energielabel van A+++ -30% is hij erg zuinig, en het geluidsniveau komt niet boven de 74 dB uit. Ook fijn: hij draait op 1600 toeren, nog krachtiger dan gewoon dus. Hij is stil, duurzaam en heeft een koolborstelloze motor. Niet de allergoedkoopste wasmachine, wel een van de beste die je in deze prijsklasse kunt kopen. 

Samsung WW70J5426DW

De Samsung WW70J5426DW is dan weer een relatief goedkope wasmachine. Dit model biedt goede wasresultaten, zelfs (en juist) op lage temperaturen. Hij heeft een energiezuinige motor (wat ook zorgt voor een A+++ -30% energielabel) en maakt gebruik van Samsung' s EcoBubble techniek, waarbij wasmiddel als schuim in de trommel wordt geblazen. En dat allemaal voor een schappelijk prijsje! 

Op de hoogte blijven en/of dit bericht aanraden?