Prijsrange
Wis
Best Reviewed
Wis
Wasresultaat
Wis
Prijsrange
Wis
Best Reviewed
Wis
Wasresultaat
Wis

De beste 6kg wasmachines die je kunt kopen

De beste 6kg wasmachines die je kunt kopen

Als je alleen woont, samenwoont of een klein gezin hebt, heb je geen enorme wasmachine nodig. Dan is het meestal een stuk voordeliger om een wasmachine met een laag vulgewicht te kopen. Maar welke? Dit zijn de beste wasmachines met een vulgewicht van 6kg of minder. 

 

Op zoek naar de beste wasmachines die je nu kunt kopen? Check hier onze Top 10!

Beste 6kg wasmachines

  • Bosch WAB28262NL
  • Indesit IWC 51451 EU
  • Siemens WM14B262NL
  • Bosch Serie 4 WAN28060NL
  • Miele W667

Bosch WAB28262NL

De Bosch WAB28262NL is een kleine wasmachine uit het lagere prijssegment. Hij heeft een A+++ energieklasse en een centrifugegeluid van 77 dB. Hij is al wat ouder, maar in 2014, toen hij op de markt kwam, was dit een populair model - en dat is het eigenlijk nog steeds. De Bosch WAB28262NL heeft een vulgewicht van 6 kilo. 

Indesit IWC 51451 EU

Voor een voorlader is de Indesit IWC 51451 EU een zeer goedkope wasmachine. Hij heeft met 5kg vulgewicht een kleine trommel en met een energielabel van A+ is het zeker niet de zuinigste wasmachine die je kunt kopen, houd daar dus rekening mee. Als je op zoek bent naar een goedkope wasmachine, is dit wel een prima keuze. 

Siemens WM14B262NL

De Siemens WM14B262NL niet de goedkoopste wasmachine in deze lijst, maar zeker wel een van de beste. Hij is met energielabel A+++ lekker zuinig. Hij heeft een superkort wasprogramma van slechts 15 minuten, ideaal als je veel haast. Deze 6kg wasmachine is niet de grootste die je vindt, wel een van de betere in deze prijsklasse. 

Bosch Serie 4 WAN28060NL

Deze Bosch Serie 4 WAN28060NL staat in wel meer toplijstjes, en ook hier mag hij niet ontbreken. Je betaalt iets meer dan gemiddeld voor een wasmachine van dit formaat, maar dan heb je ook wat: 6kg vulgewicht, een A+++ -10% energielabel slechts 75 dB tijdens het centrifugeren. Zeker een goede koop. 

Miele W667

Dit is een beetje een vreemde eend in de bijt: de Miele W667 is namelijk geen voorlader maar een bovenlader. Je stopt je was er aan de bovenkant in. Dat scheelt veel ruimte in je keuken of washok. Hij is zeker niet goedkoop, maar voor een bovenlader krijg je een zeer goede lijst met specificaties. Hij is bijvoorbeeld heerlijk stil, en de bediening is zo simpel dat een kind letterlijk de was kan doen. 

Op de hoogte blijven en/of dit bericht aanraden?