Prijsrange
Wis
Best Reviewed
Wis
Wasresultaat
Wis
Prijsrange
Wis
Best Reviewed
Wis
Wasresultaat
Wis

De beste 1600 toeren wasmachines die je kunt kopen

De beste 1600 toeren wasmachines die je kunt kopen

Wil je graag drogere kleding na een wasbeurt? Met 1600 toeren behaal je een lager vochtpercentage na het centrifugeren. Hierdoor zijn jouw kleren minder nat als ze uit de wasmachine komen. Bekijk hier de beste wasmachines met 1600 toeren.

 

Op zoek naar de beste wasmachines die je nu kunt kopen? Check hier onze Top 10!

Beste 1600 toeren wasmachines

  • AEG L6FBSPEED
  • Bosch WNAT323471
  • Siemens WMN16T3471
  • Miele WC1330 WPS Pwash2.0 XL
  • AEG L7WV86GW

 

AEG L6FBSPEED

Deze witte wasmachine met zilveren deur is met 8 kg vulgewicht en 53 liter trommelinhoud geschikt voor grote wasbeurten. De AEG L6FBSPEED heeft een energielabel van A+++ en beschikt over ProSense-technologie. Hierdoor wordt per wasbeurt de tijd, het energie- en waterverbruik aangepast aan de waslading. De populariteit van dit product is deels te wijten aan de relatief lage prijs.

 

Bosch WNAT323471

De Bosch WNAT323471 is een duurzame en zuinige wasmachine. Dit apparaat wast 30% zuiniger dan A+++ wasmachines. Dankzij de variotrommel geniet dit product van tedere, stillere wasbeurten. Het vulgewicht van deze wasmachine is 7 kg. Deze machine wast nog zuiniger dankzij slimme progamma-opties. Ook beschikt deze Bosch over aanpasbare centrifuge snelheden en resttijd indicatie.

 

Siemens WMN16T3471

Deze A+++ wasmachine van Siemens wast 30% zuiniger dan andere vergelijkbare modellen. Het apparaat beschikt over een vulcapaciteit van 7 kg, maar kan ook met een halve belading overweg. Dankzij de iQdrive motor wast dit product duurzaam en stil. Het geluidsniveau voor wassen is 50 dB en het geluidsniveau voor centrifugeren is 74 dB.

 

Miele WCI330 WPS PWash2.0 XL

De WCI330 Pwash2.0 van Miele is met 9 kg een zeer grote wasmachine. De wasmachine heeft een energielabel van A+++. Dit product is uniek dankzij de vele extra opties. De PWash2.0 kan twee soorten textiel tegelijk wassen, bezit over anti-kreuk en heeft een speciaal programma voor outdoor-stoffen. Daarnaast herkent het apparaat zelf lekkages en water in de kuip.

 

AEG L7WB86GW

De AEG L7WB86GW is een voorlader met 8 kg vulgewicht. Het apparaat kan aangestuurd worden om tijdgestuurd te drogen, dit kan tot 4 kg. Het apparaat is met energielabel A niet erg zuinig te noemen. Deze wasmachine van AEG kan goed uit de voeten met extra wasprogramma’s als outdoor en sport of koud. Daarnaast beschikt dit product over een beladingssensor.

 

Op de hoogte blijven en/of dit bericht aanraden?