Prijsrange
Wis
Best Reviewed
Wis
Wasresultaat
Wis
Prijsrange
Wis
Best Reviewed
Wis
Wasresultaat
Wis

Goedkope wasmachine - de beste wasmachines onder 300 euro

Goedkope wasmachine - de beste wasmachines onder 300 euro

Geen geld voor een dure wasmachine? Geen nood! Wasmachines hoeven niet zo duur te zijn, en er zijn genoeg goedkope wasmachines te vinden die ook nog eens prima werken. Dit zijn de beste goedkope wasmachines van minder dan 300 euro. 

 

  • Beko WCV 6711 BC
  • IWC 51451 EU
  • Zanussi ZWS7120BW
  • Proline FP612WE
  • Salora WMR5350

Heb je iets meer te besteden? Bekijk dan onze lijst met de beste wasmachines tot 400 euro.

Beko WCV 6711 BC

Als we je vooraf hadden verteld dat je voor minder dan 300 euro een wasmachine met een vulgewicht van 6kg en een energielabel van A+++ kon kopen, had je het dan geloofd? Toch bestaat hij: de Beko WCV 6711 BC. Met functies als een kinderslot en een automatisch doseringssysteem is dit een fantastische wasmachine voor zeer weinig geld. 

Indesit IWC 51451 EU

We hadden het merk Indesit nog wel twee of drie keer kunnen laten terugkomen in deze lijst. Dat doen we niet, maar deze Indesit IWC 51451 EU verdient het wel om hoog te staan. Het is niet de zuinigste wasmachine in gebruik en met 5kg vulgewicht is het zeker niet de grootste, maar voor kleine gezinnen of alleenstaanden is het absoluut een goede keuze. 

Zanussi ZWS7120BW

De Zanussi ZWS7120BW is al sinds hij in 2017 uitkwam een graag geziene wasmachine in lijstjes zoals deze. Hij is hartstikke goedkoop, maar doet qua functies niet onder voor veel duurdere modellen. Daarmee heeft hij een bijna ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding. Zoek je veel voor weinig? Dan is dit een goede keuze. 

Proline FP612WE

Proline is misschien niet het bekendste merk in deze lijst, maar de Proline FP612WE hoort er toch zeker in thuis. Hij heeft een energielabel van A++ en 6 kilo vulgewicht, genoeg om af en toe een prima was te draaien. Let er wel even op dat dit een wasmachine is zonder display, je moet dus alles met de knoppen doen. Vind je dat prima, dan krijg je met deze Proline FP612WE flink wat waar voor je geld. 

Salora WMR5350

Maar het kan nog (veel) goedkoper. De Salora WMR5350 is verreweg de goedkoopste wasmachine in deze lijst. Dat heeft een reden: het is een zogenaamde bovenlader, en bovendien is hij behoorlijk klein. Daarom is hij wel ideaal om mee te nemen op vakantie of op bijvoorbeeld een studentenkamer of klein appartement. En voor de prijs hoef je het in elk geval niet te laten. 

Op de hoogte blijven en/of dit bericht aanraden?