Prijsrange
Wis
Best Reviewed
Wis
Wasresultaat
Wis
Prijsrange
Wis
Best Reviewed
Wis
Wasresultaat
Wis

Samsung wasmachine kopen

Samsung wasmachine kopen

Samsung is natuurlijk vooral bekend om zijn smartphones en andere techproducten, maar het bedrijf maakt ook wasmachines, en goede ook. Je vindt ze in elke prijsklasse en ze hebben vaak innoverende nieuwe functies. Wil je een Samsung wasmachine kopen? Je vindt de beste in deze top 5. 

 

Op zoek naar de beste wasmachines die je nu kunt kopen? Check hier onze Top 10!

Beste Samsung wasmachines

  • Samsung WW80J6400CW
  • Samsung WW10N642RBA
  • Samsung WW70J5426FW
  • Samsung WW10M86INOA
  • Samsung WW80M760NOA/EN QuickDrive

Samsung WW80J6400CW

De Samsung WW80J6400CW is waarschijnlijk de populairste Samsung wasmachine die je kunt kopen. Hij is betaalbaar, maar hij heeft wel veel functies die normaal in duurdere modellen zitten, zoals EcoBubble en BubbleSoak. Hij kan ook een volledig wasprogramma draaien in minder dan een uur tijd. Een prima instapmodel dus, voor wie niet al te veel geld wil uitgeven. 

Samsung WW10N642RBA

In een wat hoger prijssegment vind je de Samsung WW10N642RBA. Dit is een superzuinige wasmachine, met een energieklasse van A+++ -40%. Perfect voor flinke wassers, ook gezien het vulgewicht van maar liefst 10 kg. De centrifugestand is superstil en heeft een programma waarmee hij zichzelf schoonmaakt. 

Samsung WW70J5426FW

Te duur? Probeer dan eens deze Samsung WW70J5426FW. Voor een prikke krijg je een wasmachine met een vulgewicht van 7kg en energieklasse A+++ -30%. Lang niet alle winkels verkopen dit pareltje, dus check goed waar je hem kunt krijgen. Als je hem weet te vinden krijg je heel veel wasmachine voor een lage prijs. 

Samsung WW10M86INOA

Een lage prijs vind je niet bij de Samsung WW10M86INOA, maar dat is logisch: dit is een van de beste wasmachines die je op dit moment kunt kopen. Hij is superzuinig (50% zuiniger dan energielabel A+++), is met 72 dB fluisterstil en heeft een trommel waar 10kg was in past. Deze wasmachine beschikt ook over Samsung' s specials AddWash technologie, waardoor je tijdens het wassen nog kleding kan toevoegen. 

Samsung WW80M760NOA/EN QuickDrive

Ook de Samsung WW80M760NOA/EN QuickDrive beschikt over het deurtje voor de AddWash technologie, en bovendien was je met QuickDrive tot wel twee keer zo snel als normaal. Deze machine is ietjes minder zuinig en iets luider dan de WW10M86INOA, maar hij is ook een stukje goedkoper. Met 8kg vulgewicht krijg je nog steeds een flinke wasmachine en veel extra functies. 

Op de hoogte blijven en/of dit bericht aanraden?