Prijsrange
Wis
Best Reviewed
Wis
Wasresultaat
Wis
Prijsrange
Wis
Best Reviewed
Wis
Wasresultaat
Wis

Miele wasmachine kopen

Miele wasmachine kopen

Miele wasmachines horen bij de populairste wasmachines in Nederland. Het zijn vaak niet de goedkoopste wasmachines, maar de kwaliteit is altijd goed. Toch is er nog heel veel keuze, zelfs als je merk al vaststaat. Wil je een Miele wasmachine kopen? In deze top 5 vind je de beste en goedkoopste. 

 

Op zoek naar de beste wasmachines die je nu kunt kopen? Check hier onze Top 10!

Miele wasmachines top 5

  • Miele WDB030 WCS Eco
  • Miele WCI330 WPS PWash2.0 XL
  • Miele WEI 335 WPS
  • Miele WCE670
  • Miele W667

#1 WDB030 WCS Eco

De Miele WDB030 WCS Eco is een van de allerpopulairste wasmachines die je op dit moment kunt kopen. Hij duikt altijd op in toplijstjes zoals deze, en niet voor niets: hij is lekker zuinig, maakt weinig geluid en is nog hartstikke betaalbaar. Wil je niet te veel geld uitgeven maar wel een echte Miele wasmachine kopen, dan is dit de juiste keuze voor jou. 

#2 Miele WCI330 WPS PWash2.0 XL

Heb je wat meer te besteden, overweeg dan zeker de Miele WCI330 WPS PWash2.0 XL. De specificaties zijn om van te smullen: een superzuinig energielabel van A+++ -40%, stille centrifuge (72 dB) en een enorme trommel van 9kg. Je moet wel even flink in de buidel tasten, maar dan heb je ook een van de allerbeste wasmachines die je kunt kopen. 

#3 Miele WEI 335 WPS

Kan het nog beter? Jazeker! In een nog wat hogere prijsklasse vind je de Miele WEI 335 WPS, en beter dan dat gaat het niet worden. Ook de WEI 335 WPS heeft een 9kg trommel en een A+++ -40% label, maar je krijgt nog meer keuze in wasprogramma's en functies. Goedkoop is hij niet, goed is hij zeker wel. 

#4 Miele WCE670

Als je het niet zo gek wil maken, kun je voor de Miele WCE670 gaan. Deze wasmachine is iets soberder dan andere wasmachines in deze lijst, maar laat je niet voor de gek houden: hij is alsnog hartstikke zuinig en stil, en met 8kg vulgewicht is hij zeker niet klein. 

#5 Miele W667

De Miele W667 is een beetje een aparte vogel, het is namelijk een bovenlader. Dat betekent dat de deuropening aan de bovenkant zit, en dát betekent weer: veel meer ruimte. Ideaal dus voor kleine keukens of studentenkamers. Hij is redelijk aan de prijs, maar hij wast prima en je ziet 'm bijna niet staan. 

Op de hoogte blijven en/of dit bericht aanraden?