Prijsrange
Wis
Best Reviewed
Wis
Wasresultaat
Wis
Prijsrange
Wis
Best Reviewed
Wis
Wasresultaat
Wis

AEG wasmachine kopen

AEG wasmachine kopen

AEG is een typisch merk in het middensegment. Ze maken niet de aller goedkoopste wasmachines, maar ook zeker niet de duurste. Vaak krijg je juist wel veel functies en goede resultaten, veel waar voor je geld dus. Wil je een AEG wasmachine kopen? De beste vind je hieronder in deze top 5. 

 

Op zoek naar de beste wasmachines die je nu kunt kopen? Check hier onze Top 10!

AEG wasmachines top 5

  • AEG L6FBSPEED
  • AEG L7FE84EW
  • AEG L7FB60Y
  • AEG L8FE96CS
  • AEG L9FE96CS

AEG L6FBSPEED

De AEG L6FBSPEED is een van de populairste wasmachines die je nu kunt kopen. Het is een relatief simpele wasmachine, maar hij heeft een vulgewicht van 8kg en een A+++ -20% energielabel. Het woordje 'speed' in de naam staat er niet voor niets: deze wasmachine wast een superzuinig programma in een zo kort mogelijke tijd. 

AEG L7FE84EW

In een iets hogere prijsklasse vind je de AEG L7FE84EW. Ook deze wasmachine heeft 8kg vulgewicht, maar hij is net even een tandje energiezuiniger dan de L6FBSPEED. Deze wasmachine is ook uitermate geschikt voor overhemden en andere delicate kleding. Niet spotgoedkoop, maar voor dit segment een veilige keuze. 

AEG L7FB60Y

De AEG L7FB60Y zit in ongeveer dezelfde prijsklasse. Hij is door de bocht genomen iets minder zuinig dan de andere L7 in deze lijst, maar laat je niet van de wijs brengen: een speciaal zuinig programma verbruikt maar 0,7 kWh per 54 liter. Hij heeft ook veel andere functies en met een vulgewicht van 8kg heb je altijd genoeg ruimte in je trommel. 

AEG L8FE96CS

Wil je een échte topper, dan moet je eerder richting de AEG L8FE96CS gaan denken. Deze wasmachine is superzuinig: hij was maar liefst 50% zuiniger dan het zuinigste energielabel. Met 9kg heb je ook een zeer grote trommel, niet alleen handig voor veel was maar ook om je delicate stoffen goed schoon te krijgen. Hij is wat prijzig, maar dan krijg je ook een echte topper. 

AEG L9FE96CS

De AEG L9FE96CS is eigenlijk de grote broer van de AEG L8FE96CS. Hij is nóg zuiniger: met een energielabel van A+++ -65% is het de zuinigste wasmachine die je bij de bekende winkels kunt kopen. Verder is hij met 9kg ruim genoeg voor elke was en is hij ook nog eens vrij stil. Goedkoop is hij niet, maar als je de beste AEG wasmachine zoekt, moet je deze hebben. 

Op de hoogte blijven en/of dit bericht aanraden?