Prijsrange
Wis
Best Reviewed
Wis
Wasresultaat
Wis
Prijsrange
Wis
Best Reviewed
Wis
Wasresultaat
Wis

Beste wasdroger

Beste wasdroger

Ga je een nieuwe wasdroger kopen? Dan wil je wel weten wat de beste droger van dit moment is. Wij hebben alle wasdrogers bekeken en ze op basis van populariteit onder elkaar gezet. Het resultaat: de Top 10 wasdrogers hieronder! Bekijk alle specificaties, vergelijk de prijzen en koop meteen. Als je een nieuwe droger nodig hebt, is dit dé plek voor jou. 

Ook een wasmachine kopen? Bekijk onze Top 10 beste wasmachines

Beste wasdroger 2020 top 10

Er staan op dit moment meer dan 200 wasdrogers op Wasmachines.nl. Alle grote merken zijn er te vinden, in alle denkbare prijsklassen en met verschillende niveaus van specificaties. Wil je de beste droger die er te krijgen is, of zoek je juist een koopje voor een kleiner budget? De lijst hieronder is gebaseerd op de gecombineerde data van Kieskeurig.nl en Wasmachines.nl. Zo weten we precies wat de populairste drogers van dit moment zijn. 

1. AEG T8DB84GW

De AEG T8DB84GW is een absolute topper op het gebied van wasdrogers. Het is een warmtepompdroger met 8kg vulgewicht, dus je kan zo je hele was in één keer in de trommel doen. Met een koolborstelloze motor en functies als uitgestelde start, resttijdindicatie en een vochtsensor is de T8DB84GW een van de betere wasdrogers in dit prijssegment. Er zijn zeker goedkopere drogers, maar als je op zoek bent naar een betaalbare én goede droger is dit een goede keuze. 

2. Bosch WTG86400NL

De Bosch WTG86400NL is een condensdroger die bol staat van de extra functies. Schoonmaakindicatoren, trommelverlichting en een kinderslot zijn handige extra's bovenop de standaard vochtsensoren en uitgestelde start. Het is niet de zuinigste wasdroger van allemaal, dus als je hem veel vaak gebruikt loont het de moeite om even verder te kijken. Anders is de Bosch WTG86400NL zeker het overwegen waard. 

3. Siemens WT44W563NL

De Siemens WT44W563NL is als wasdroger van alle markten thuis. Hij is zuinig, staat bol van functies als een waarschuwingssignaal en kinderslot, en heeft als grote voordeel dat hij helemaal zelfreinigend is. Je hoeft dus nooit meer zelf de condensator schoon te maken! Deze warmtepompdroger is een van de beste drogers die je op dit moment kunt kopen. Klein nadeel is dat hij niet beschikt over een koolborstelloze motor. 

4. Beko DR8534GX0

De Beko DR8534GX0 zit in een iets duurder segment, maar daar krijg je dan ook veel voor terug. Ten eerste is hij gloednieuw (bouwjaar 2019) en met energieklasse A+++ superzuinig. De DR8534GX0 is een warmtepompdroger met functies als schoonmaakindicator en trommelverlichting standaard aanwezig. Hij kan met elke soort stof overweg en heeft speciale programma's voor heel veel kledingsoorten. Hij is niet zelfreinigend, maar als je dat geen probleem vindt is de DR8534GX0 een van de beste drogers die je kunt kopen. 

5. Indesit IDV75EU

Zoek je een goedkope wasdroger? Dan is de Indesit IDV75EU een goede optie. Voor nog geen 250 euro krijg je een wat oudere, maar spotgoedkope droger. Je moet wel wat beknibbelen op de energieklasse (B) en qua functies en programma's kan de Indesit IDV75EU niet tippen aan de grote jongens, maar voor dit geld mag je dat ook niet verwachten. Uitgestelde start is wel als functie aanwezig. 

6. AEG T6DB72GP

De AEG T6DB72GP is ook zeker niet duur, maar dat zou je qua functies niet zo snel zeggen. Deze condensdroger heeft een display, vochtsensor en resttijdindicator. Je kunt hem ook uitgesteld laten starten. Hij is niet superzuinig, dus als je heel veel droogt zijn er misschien betere opties. Gebruik je hem niet zo vaak, en wil je veel voor weinig, dan is de T6DB72GP een goede optie. 

7. Bosch WTW8446ENL

De Bosch WTW8446ENL is niet de goedkoopste droger, maar daarvoor krijg je ook ontzettend veel functies in de plaats. Je moet het doen met een koolborstelmotor, maar verder beschikt deze condensdroger over alles wat je ooit zou willen: alle mogelijke sensoren en slimmigheden, veel verschillende programma's, een zelfreinigende condensor en energieklasse A+++. Hij is ook geschikt voor onderbouw. 

8. Whirlpool WTD 950B BK EU

De Whirlpool WTD 950B BK EU is een relatief goedkope wasdroger, maar dat zie je er niet aan af. Deze condensdroger biedt belangrijke functies als uitgestelde start, resttijdindicatie en een vochtindicator. Hij heeft verschillende droogprogramma's voor bijvoorbeeld fijne was en jeans. Klein nadeel is wel het forse jaarlijkse energieverbruik, dus als je hem veel gaat gebruiken is het misschien raadzaam een zuiniger model te kiezen. 

9. Zanussi ZDH8353W

De Zanussi ZDH8353W is een typische wasdroger uit het middensegment. Zelfreinigend is deze warmtepompdroger niet, maar hij beschikt wel over een koolborstelloze motor, uitgestelde start en meerdere handige indicatoren. Het energieverbruik ligt laag, ook te zien aan de prima energieklasse van A++. Met 8kg vulgewicht is het ook zeker geen kleintje. 

10. Samsung DV90N62632W

De Samsung DV90N62632W is een grote, zuinige wasdroger met voorbeeldige specificaties. Hij staat bol van de droogprogramma's, bijvoorbeeld specifieke wasmachines voor wol en synthetische stoffen. Standaard aanwezigzijn functies als een kinderslot en een vochtsensor. Met een energielabel van A+++ is dit een zeer zuinige droger. Goedkoop is hij niet, maar hij mag in deze top 10 niet ontbreken. 

Op de hoogte blijven en/of dit bericht aanraden?