Toerental
Wis
Energieklasse 2021
Wis
Prijsrange
Wis
Uitvoering
Wis
Kastontwerp
Wis
(Extra) wasprogramma's
Wis
Deurscharnieren
Wis
Toerental
Wis
Energieklasse 2021
Wis
Prijsrange
Wis
Uitvoering
Wis
Kastontwerp
Wis
(Extra) wasprogramma's
Wis
Deurscharnieren
Wis

Bauknecht Wasmachines

 

Merk en type
Specificaties
Hoog naar laag Laag naar hoog
Beoordeling
Hoog naar laag Laag naar hoog
Laagste prijs
Bauknecht B6 W845WB BE
energieklasse B
0 dB (centrifugeren)
voorlader
(0)
€ 549,00
(Incl. bezorgkosten)
Bekijk product
(? winkels)
Vergelijk
Resultaten: 1

 

Bauknecht wasmachines

Energielabel Bauknecht wasmachine

Alle Bauknecht wasmachines zijn energiezuinig en hebben allemaal de energieklasse A+. Met het SuperEco programma kun je met een geschikt wasmiddel op een hele lage temperatuur wassen. De Green Intelligence sensor draagt bij aan minder waterverbruik.

Ecostyle Bauknecht wasmachine

Een groot aantal wasmachines van Bauknecht, de EcoStyle wasmachines, zijn uitgerust met een wasmiddelencontrolesysteem. Hierdoor bespaart u niet alleen water, maar ook wasmiddel. Bij traditionele wasmachines loopt aan het begin van het wasprogramma water door het wasmiddelvakje. Hierdoor gaat een deel van het wasmiddel verloren. Bij de Bauknecht wasmachines met EcoStyle stroomt het water niet door het wasmiddelvakje, maar komt het water uit een speciaal tankje. Hierdoor wordt alle wasmiddel opgenomen in de was en wordt er geen wasmiddel verspilt.

Programma's en functies Bauknecht wasmachine

De Bauknecht wasmachines beschikken over diverse soorten programma's en functies om uw was op de best mogelijke manier te wassen en te beschermen. Speciale programma’s zijn onder andere het Hygiëne+ programma en het Lingerieprogramma. Per type kunnen de diverse opties en programma's verschillen.

Bauknecht wasmachine modellen

Het meest gangbare model Bauknecht wasmachine is de voorlader. Deze is verkrijgbaar vanaf € 439,- euro en loopt op tot het meest luxe model van ca. € 900,-. Het toerental van de wasmachines varieert tussen de 1200 en 1600 toeren en de trommelinhoud van 5 tot 9 liter.